fredag, maj 23, 2008

Din kropp mår bra av potenspiller

GÖTEBORG. Ett potenspiller om dagen kan hålla doktorn borta.
Mår snoppen toppen mår även hjärtat bra, resonerar professor Frank Sommer på Kölns Universitet.
Han tror att potenstabletter även förbättrar mäns allmänna hälsotillstånd.

Mannens hälsa blir en allt viktigare fråga. Om tjugo år kommer 45 procent av alla män i i-länder vara äldre än 50 år. I ett försök att haka på trenden håller professor Frank Sommer på att genomföra en studie på Kölns Universitet för att undersöka om potenspillret Levitra i framtiden kan användas i förebyggande syfte.

Stor förbättring

Redan efter två och ett halvt år kan vi se en stor förbättring hos män som tidigare lidit av prostataproblem. Dessutom har deras livskvalitet ökat, säger professor Frank Sommer. I studien ingår två grupper av män. Den ena gruppen tar pillret enbart när de tänker ha samlag. Den andra gruppen tar en tablett varje kväll innan de lägger sig under tre månaders tid. Män får tre till fem erektioner per natt. Med hjälp av potenstabletten får de som tar tabletten varje dag bättre stånd under natten det är som gymnastik eller träning för penisen, säger Frank Sommer.

Finns ett samband

Och det är i den gruppen som de största förbättringarna konstaterats. Eftersom riskfaktorerna för män med erektionsproblem är desamma som för män med hjärt- och kärlproblem tror man att det kan finnas ett samband.

I hela kroppen

De här tabletterna ökar blodgenomströmningen i penis, men effekten är inte enbart koncentrerad till underlivet, utan den ökar givetvis i hela kroppen. Kort sagt om snoppen mår bra mår även hjärtat bra, säger Frank Sommer. Vår testgrupp vilar i nio månader, men effekten är kvar. Och andra studier visar att när det gäller potenshöjande medel spelar biverkningarna mindre roll det är den förbättrade livskvaliteten och förmågan att genomföra ett samlag som väger tyngst.



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida